Innovative Produktionsprozesse mit hochwertigen Materialien für nachhaltige Gartenmöbel.

Die Produktion von Eurofar findet komplett in Asien platz. Täglich setzen sich rund 7 000 Mitarbeiter in den Fabrieken ein um Produkte zu machen die aus sonderliche Qualität haben, mit Stilgefühl und einem Auge für Detail. Unsere Qualitäts Kontrolleure folgen jedem Schritt im Produktionsprozess um so ein sehr gutes Endresultat garantieren zu können. Nach der Endkontrolle werden die Möbel in Containern zu Abnehmern auf der ganzen Welt transportiert.

Gecertificeerde controle op kwaliteit, milieu en veiligheid voor een maatschappelijk verantwoord product.

Wij hechten er veel waarde aan dat onze producten, onder goede en eerlijke omstandigheden worden geproduceerd. Onze fabrieken en toeleveranciers, moeten hieraan voldoen middels verschillende certificeringen.

[:nl]certificaten[:]

30.000 m2 groot distributiecentrum voor leveringen vanuit voorraad.

Niet alleen bij het productieproces, maar ook in het distributie- en logistiekproces kunnen wij als partner fungeren. Wij zijn gespecialiseerd in de opslag – en het B2B/B2C transporteren van tuinmeubelen. Naast groothandel waarmee je tussen de 10 en 100 (of meer) producten kunt bestellen, kun je ook bij ons terecht voor dropshipments naar de eindconsument.

Specialist in ontwerp-, productie- en logistiek van tuinmeubelen

Complete oplossing voor de retailer. Van customized design meubelen in onze gecertificeerde fabrieken in Vietnam tot aan de voordeur van de consument.

Van idee tot product

We zijn er trots op dat we alle stappen van productontwerp tot en met de productie en levering van het eindproduct helemaal in eigen beheer verzorgen.

Innovatieve materialen

Onze trendwatchers houden de belangrijkste trends in de gaten. Het design team van Eurofar maakt hier continu een vertaling van naar nieuwe tuinmeubeltrends.

Gecertificeerde productie

Met een enorme passie voor vakmanschap worden onze producten uit eerlijke en duurzame materialen in onze fabrieken gemaakt. Hier komen moderne machines en vakmanschap samen.

Partner in Supply Chain

Tevreden klanten, door te doen wat we beloven! Onze afdeling supply chain draagt zorg voor een optimale planning van productiecapaciteit en verdere logistieke keten.

Bestellen vanuit voorraad

Geen voorraadrisico door te bestellen vanuit ons aantrekkelijk assortiment. Orders kunnen via EDI, XML of B2B bestelportal naar ons worden doorgezet.

Partner in E-fulfilment

Met een 30.000 m2 magazijn, ingericht op de opslag van tuinmeubelen, kunnen wij u in het gehele logistieke proces ontzorgen.

Werken bij Eurofar

Eurofar is een ambitieuze, snelgroeiende organisatie met veel jonge, enthousiaste medewerkers. De passie, gedrevenheid en hands-on mentaliteit waarmee het in 1992 allemaal begon, is nog steeds het kloppend hart van het bedrijf. Wij bieden een informele bedrijfscultuur, met veel korte lijnen en een dynamische werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. We werken hard, zijn flexibel, nemen risico’s en dagen onszelf en onze collega’s graag uit.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search