Hieronder kunt u per materiaal onderhoudsadvies lezen.

Wicker
[:nl]hallfround[:]

WICKER

Indien u het tuinmeubel goed onderhoudt, heeft u vele jaren plezier van deze aanschaf. Om de kwaliteit van dit meubel te waarborgen, adviseren we u om eventueel aanwezig (regen-) water met een droge doek af te nemen.

Het reinigen van wicker producten kan het beste met lauw water in combinatie met een zachte borstel en een spons of doek. Het is af te raden om gebruik te maken van schoonmaakmiddelen met een agressieve werking. Dit kan de structuur en samenstelling van het kunststof beschadigen. Gebruik enkel producten die specifiek voor wicker geschikt zijn.

Acacia
[:nl]natural[:]

ACACIA

Onder de voorwaarde dat het meubilair goed onderhouden wordt, geeft het jarenlang plezier.  Hout is een natuurlijk product en kan uitzetten of krimpen door temperatuurswisselingen. Dit kan met de tijd kleine scheuren veroorzaken wat volkomen natuurlijk is. We raden u aan af en toe de schroeven aan te draaien.

Ons meubilair heeft een sterke verflaag en is afgewerkt met een sterke coating. Deze coating kan beschadigd raken door weersomstandigheden. Wij adviseren u om jaarlijks de bovenste laag te schuren en een nieuwe laag transparante PU coating aan te brengen, Dit zorgt er voor dat de authentieke kleur van het meubilair bewaard blijft.

Er wordt aangeraden om uw tuinmeubel in een droge en niet verwarmde ruimte op te bergen in het winterseizoen.

Teak
[:nl]teak[:]

TEAK

Onder de voorwaarde dat het meubilair goed onderhouden wordt, geeft het jarenlang plezier. Teak is een natuurlijk product, en kan uitzetten of krimpen door temperatuurswisselingen. Dit kan met de tijd kleine scheuren veroorzaken. We raden u aan af en toe de schroeven aan te draaien.

Teak is een duurzaam hout dat weinig onderhoud nodig heeft. Het vereist een aantal eenvoudige stappen om vuiligheid en schimmelgroei te voorkomen. We raden u aan om een warme dag uit te kiezen voor het schoonmaken van het tuinmeubilair, aangezien het hout dan beter en sneller kan drogen.

Om vlekken te verwijderen dient u met fijne kwaliteit schuurpapier over het hout te schuren. Zorg ervoor dat u met de richting van de nerf van het hout mee schuurt. Gebruik hierbij niet te veel kracht. Spoel, met behulp van een tuinslang, het tuin meubilair af. Dep het teak hout droog met een doek en laat het vervolgens drogen in de zon.

Het wordt sterk aangeraden het meubilair in de winter in een droge, niet-verwarmde, ruimte op te slaan.

Rope
[:nl]rope[:]

ROPE

Dit meubilair is gemaakt van handgewoven polyester touw. Onder de voorwaarde dat het meubilair goed onderhouden wordt, geeft het jarenlang plezier. De rope/braided outdoor kan licht vuil of stof vasthouden. Gebruik een vochtige doek of spoel het af met een tuinslang. Als de vlek diep is of het vuil vast blijft zitten, moet u met milde zeep en water het oppervlak opnieuw nat maken en af te borstelen met een zachte borstel. Spoel het vervolgens af en laat het buiten natuurlijk drogen. Gebruik geen hogedrukreinigers of chemicaliën om het meubilair te reinigen.

Het wordt sterk aangeraden het meubilair in de winter in een droge, niet-verwarmde, ruimte op te slaan.

Polystone
[:nl]polystone[:]

POLYSTONE

Deze polystone tafel is een sterk en duurzaam product. Polystone is een organisch materiaal bestaande uit cement, silica zand, water, steengruis verstevigd met polyesterlijm en polyfoam. Als het cement uithardt krijgt het een ruw, ongepolijste uitstraling met een unieke kleurencombinatie.

Polystone is een organisch materiaal dat beïnvloed wordt door licht en dagelijks gebruik. Dit kan leiden tot verschillen in structuur en oppervlak. Tevens kunnen er plekken aanwezig zijn met kleine gaten aan het oppervlak en aan de randen van de tafel. Hierdoor zullen er nooit twee tafels 100% identiek aan elkaar zijn. Deze speciale karakteristieken beïnvloeden niet de levensduur, kwaliteit en duurzaamheid van het meubelstuk. Indien u uw aankoop goed onderhoudt, zal het product u vele jaren plezier geven. Polystone heeft een open porie structuur waardoor de tafel gevoelig is voor vet, vloeistoffen etc. Het is daarom belangrijk om het tafelblad onmiddellijk te reinigen na vervuiling van vettige vloeistoffen. Wij adviseren u om gebruik te maken van water en milde zeep om eventuele lichte vlekken te verwijderen en dit met water af te spoelen. Droog het daarna af met een droge doek.

Om de resistentie tegen vlekken te waarborgen adviseren wij om 2-3 keer per jaar cement sealer te gebruiken. Diep gelegen vuildeeltjes, kleine barsten of spleetjes kunnen verwijderd worden met fijnkorrelige schuurpapier. Na gebruik van schuurpapier moet het oppervlak behandeld worden met cementbescherming. Kalkaanslag kan op dezelfde manier bestreden worden.

Er wordt aangeraden om uw tuinmeubel in een droge en niet verwarmde ruimte op te bergen in het winterseizoen.

Aluminium
[:nl]aluminium[:]

ALUMINIUM

Om aluminium optimaal te onderhouden adviseren wij om het product zo nu en dan met water en milde zeep schoon te maken en dit met water af te spoelen. Droog het daarna af met een droge doek. U dient regelmatig uw aluminium meubel op krassen na te kijken. Indien er krassen zijn kunt u dit met verf in de zelfde kleur bijwerken. Er wordt aangeraden om uw tuinmeubel in een droge en niet verwarmde ruimte op te bergen in het winterseizoen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
nl_NLDutch