25 jaar ervaring
Verscheping via 3 verschillende havens in Vietnam
7.000+ toegewijde mensen bij alle productielocaties
BSCI gecertificeerd

25 productielocaties, verschepingen vanuit 3 havens in Vietnam en toegewijde teams bij alle productielocaties.

Eurofar beschikt over een lange en uitgebreide aanwezigheid in Vietnam. Zorgvuldig is gewerkt aan een infrastructuur van 25 productielocaties, waar vandaan de tuinmeubelen via 3 havens worden verscheept. Elke fabriek beschikt over een toegewijd team dat rechtstreeks in contact staat met het kantoor in Nederland. Op deze manier kunnen wij kwaliteit en planning waarborgen. Onze producten zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. De kleuren en materialen van het product kunt u zelf kiezen en de verpakkingen en labels kunnen volledig in uw huisstijl worden gedrukt.

Gecertificeerde controle op kwaliteit, milieu en veiligheid voor een maatschappelijk verantwoord product.

Innovatief productieproces van hoogwaardig materiaal tot duurzame tuinmeubels.

Onze flagship fabriek in de Mekong delta beschikt over 3 productielijnen op een oppervlakte van 22.000 vierkante meter en heeft meer dan 400 werknemers.

Het productieteam leiden wij op tot ambachtslieden met ieder zijn eigen discipline met focus op kwaliteit en duurzaamheid. Met onze jarenlange ervaring resulteert dit in hoogwaardige tuinmeubelen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid

Eurofar hecht grote waarde aan het milieu en de maatschappij en wil een positieve bijdrage leveren aan het land waar het produceert.

Vanzelfsprekend worden onze operaties zowel intern als extern gemonitord middels BSCI certificering.

Daarnaast ligt onze focus op het milieuvriendelijk produceren van onze producten waarbij wij een voorloper zijn met het gebruik van recyclebare materialen. Hiervoor beschikken wij ook over de benodigde certificeringen.

Eigen ERP systeem

Eurofar beschikt met AVT Software over een op maat gemaakt ERP systeem. Met dit pakket kunnen wij de productiviteit maximaliseren en optimaal voldoen aan specifieke wensen en klanten. daarnaast geeft het systeem de mogelijkheid om alle processen maximaal te monitoren en realtime status van productie volgen. Hierdoor zijn de lijnen tussen Nederland en Vietnam kort. Ook alle verslaglegging als het gaat om kwaliteitscontroles en certificeringen zijn hierin geborgd.

Producttesting en controles

Wij beschikken over een eigen, uitgebreide testfaciliteit. Ook zetten wij getrainde specialisten in op de productielijnen voor een constante kwaliteitscontrole. Tevens werkt Eurofar samen met wereldwijde gerenommeerde testcentra en laboratoria. Alle ruwe materialen worden geproduceerd door gecertificeerde en erkende bedrijven.

Een volledig Supply Chain team in zowel Nederland als Vietnam zorgt voor de goede planning en afhandeling van productie en transport.

Klantgerichtheid, flexibel- en oplossingsgericht werken en duurzaamheid zijn onze kernwaarden.

Vakmanschap

Het volledige productieteam heeft hun vakmanschap decennialang geperfectioneerd. Het resultaat zijn duurzame tuinmeubelen van hoge kwaliteit.

Materiaalkeuzes

Als ware trendwatchers houden wij steeds de nieuwste trends in materialen en kleuren in de gaten. Als klant heeft u steeds de keuze uit een zeer uitgebreid palet om uw eigen collectie samen te stellen.

Private label

Al onze producten zijn volledig aanpasbaar met gepersonaliseerde labels en hangtags. Zo is het voor u als klant eenvoudig om onze producten in uw eigen collectie op te nemen.

Kwaliteitscontrole

Wij beschikken over een eigen, uitgebreide testfaciliteit met getrainde werknemers voor een constante kwaliteitscontrole. Ook werkt Eurofar samen met wereldwijde gerenommeerde testcentra en laboratoria.

Milieubewust

Wij sterven ernaar om al onze producten milieuvriendelijk te produceren. Hiervoor bieden wij steeds meer recyclebare materialen aan. Daarnaast worden al onze meubelen gemaakt uit eerlijk hout volgens de EUTR regelgeving. Ook kunnen de meubelen worden geleverd met FSC certificering.

BSCI Monitoring

Vanzelfsprekend voldoet Eurofar aan alle (inter)nationaal opgelegde kwaliteits- en veiligheidseisen, niet alleen op gebied van de producten zelf, maar ook wat betreft de social compliance vereisten, zoals de BSCI-monitoring van alle operaties.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
nl_NLDutch